2008-11-11 Újra jár a motor

2011.05.04. 22:29

Hát hétvégén végre beindult a motor.Kicsit ügyetlenkedtünk, de a végén beindult.Történt ugyanis,hogy a termosztátházon lévő két jeladó csatiját felcseréltem.És hát így nem indult a gép, forgatta, gyújtott, de az első röffenés után elvette a benzint.3 nap gondolkodás után ismét Hadada oldotta meg, amikor lerángatta a csatikat, én meg úgy döntöttem ráíndítok...:)És sikerült.Gyönyörűen jár.hihetetlen volt, végre hallani a két apró dobon keresztül már alapjáraton is robajlani a motort.Persze nem tökéletes minden, mert sajnos a termosztátot a hengerfejjel összekötő egyik gumicső elrepedt és ott folyik most .Megvan már a másik, úgyhogy nincs para.
Sajnos az elektromos hálózat szakemberért kiállt, mert hát ahogy a riasztó is be van kötve....hát a kezét törném annak a fakezűnek aki így kötötte be..
Mindegy.A lényeg hogy jár!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://alfa75racecar.blog.hu/api/trackback/id/tr772878419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása