Szóval, időközben bekerült a szépséges homológ OMP ülés+ 4 pontos öv.
További alkatrészek, úgymint termosztát ház, injektor lefogó, stb krómozva ill. polírozva lettek, de még mindig kerülnek elő alkatrészek ilyen célra...Az hiszem holnap tényleg az utolsó adagot viszem már.
Apropó hengerfejek...Nem tudom tudtátok-e hogy a kipufogó szelepeket tartó tengelynek nem mindegy a poziciója....Egy hete próbálgatom a bal oldali hengerfeet a helyére rakni, de félúton mindig megakadt a tőcsavarokon.Na görbék a csavarok...gondoltam én, de nem....Ha a HF furatába belenézek látom ahogy a fent említett tengelynek a rossz oldala van a furatban, nem a simára csiszolt.....szopás.Itt most helyre igazítás.Hadada átjött lecsavarta a hátsó imbuszt ami a tengelyhez hagy hozzáférni, egy kis kocogtatás ééééés ollé helyén is volt.:)
Más. Dilemma a gépműhelyben mondták,hogy pasztázni kéne a hüvelyeket,hogy ne csináljon kapuccsínót olajból és vízből.Namostan amikor szétszedtem nem volt ott paszta (a víztérben annál több de annak semmi köze nem volt a hüvely rögzítéséhez és tömítéséhet.) viszont a Handbuch nem ír semmi mást csak a gumigyűrűt ahogy azt én találta is ...De a bogárka el lett ültetve a fülcimben ....Mindegy,majd megoldódik :)

A bejegyzés trackback címe:

https://alfa75racecar.blog.hu/api/trackback/id/tr52878417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása