Szóval adott volt a jó idő, meg pár szabadnap, így nekiálltam és elkezdtem a garázsban és melléképületben lévő alkatrészekből autószerű képződményt varázsolni. Még múlthéten lefújtam az alját a Body fehér alvázvédőjével meg egy réteg matt fehérrel, messziről sötétben jó :D Még szerencse,hogy az alja és nem látszik :D Tehát a tegnapi és a mai nap azzal telt,hogy a leszedett elemeket visszaraktam.Ez alapjában véve, nem egy nagy dolog, DE az ajtókat valami számomra felfoghatatlan okból nem lecsavarozták hanem kiütötték a stifteket. Ami a levételnél még jó is de felrakni anélkül,hogy kalapácsot használj lehetetlen, nem részletezném mennyire egyszerű akkora helyen kalapálni, ahova a kalapács is alig fér el.. Hát nagy nehezen azért sikerült. Most így áll a kocsi, ahhoz képest egészen autó formája van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alfa75racecar.blog.hu/api/trackback/id/tr693323039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kariking · http://ralialfa.blogspot.com 2011.10.24. 21:48:49

Azért ütik ki a stiftet, mert akkor a visszaszerelésnél nem kell beállítani az ajtókat, ugyanoda kerülnek vissza mint leszedés előtt... legalábbis elvileg...

LacUS 2011.10.27. 06:01:02

@kariking: Hát igen, csak ha tudják hogy utána fújva lesz, akkor rakták volna vissza és akkor nem verődik le utólagosan a felrakáskor a festék. Mellesleg az első ajtóknál nem is tudtam a felső stifteket visszarakni, úgyhogy ott csavar tart, meglepően jól :)
süti beállítások módosítása